Tapian Dolok, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tapian Dolok

Peta lokasi Kacamatan Tapian Dolok
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tapian Dolok nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Tapian Dolok, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png