Lompat ke isi

Tarajusari, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tarajusari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Tarajusari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran

Tarajusari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.