Tarumajaya, Kertasari, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tarumajaya
Kalurahan/Désa
Gambar:Conto.jpg
Peta lokasi Kalurahan Tarumajaya
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKertasari
Pamaréntahan
 • Nami KuwuBpk. Ayi
Lega2.743 HaGambar:Conto.jpg

Tarumajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kertasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.