Tarumanagara, Cigeulis, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tarumanagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCigeulis

Tarumanagara nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cigeulis, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg