Tasma

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
"Glasses" can also be the plural of "glass".
A pair of modern glasses

Tasma, ogé disebut kacamata atawa kacapanon nyaéta rarangka nu nyekelan lénsa nu dipakéna dihareupeun salah sahiji atawa dua panon pikeun menerkeun tetempoan atawa protéksi tina cahya nu ngabahayakeun panon (conto: cahya ultrabungur. Kiwari tasma ilahar ngabogaan ogé hiji jambatan antara lénsa kénca jeung katuhu, sapasang kuda-kudana nu némpél kana irung, sarta kakait kana dua ceuli.

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

Temo oge[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[Commons:{{{1}}}|{{{1}}}]]
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Wiktionary-logo-en.png
Tempo spectacles, glasses dina Wiktionary, kamus bébas.