Tawang, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tawang

Peta lokasi Kacamatan Tawang
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Tawang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png