Tegal Waru, Ciampéa, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Tegal Waru
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Ciampéa

Tegal Waru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciampéa, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg