Tegalkarang, Palimanan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tegalkarang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPalimanan

Tegalkarang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Palimanan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.