Tegallega, Bogor Tengah, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Tegallega
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBogor
KacamatanBogor Tengah

Tegallega nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bogor Tengah, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg