Tegalluar, Bojongsoang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tegalluar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBojongsoang
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH Muhammad Dadang Supriatna, SIp

Tegalluar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojongsoang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg