Tegalsari, Weru, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tegalsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanWeru

Tegalsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Weru, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg