Teluk Dalam, Teluk Dalam, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Teluk Dalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanTeluk Dalam

Teluk Dalam nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Teluk Dalam, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Teluk Dalam, Asahan


Gnome-home.svg