Teluk Nibung, Pulau Banyak, Aceh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Teluk Nibung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Singkil
KacamatanPulau Banyak

Teluk Nibung nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pulau Banyak, Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pulau Banyak, Aceh Singkil


Gnome-home.svg