Telukjambé Timur, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Telukjambé Timur

Peta lokasi Kacamatan Telukjambé Timur
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Telukjambé Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.



 t·s·é 

Kabupatén Karawang, Jawa Barat

Reynan-Karawang-emblem.jpg

Kacamatan: Banyusari | Batujaya | Ciampél | Cibuaya | Cikampék | Cilamaya Kulon | Cilamaya Wétan | Cilebar | Jatisari | Jayakerta | Karawang Barat | Karawang Timur | Klari | Kotabaru | Kutawaluya | Lemahabang | Majalaya | Pakisjaya | Pangkalan | Pedes | Purwasari | Rawamerta | Rengasdengklok | Talagasari | Tegalwaru | Telukjambé Barat | Telukjambé Timur | Tempuran | Tirtajaya | Tirtamulya



Nuvola filesystems folder home.png