Tenggulun, Acéh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tenggulun
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Tamiang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.16.11
Désa/kalurahan-

Tenggulun nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Tamiang, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Tenggulun, Acéh Tamiang