Teunom, Acéh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teunom
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Jaya
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.14.01
Désa/kalurahan-

Teunom nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Teunom, Acéh Jaya