Teupin Pukat, Nurussalam, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Teupin Pukat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanNurussalam

Teupin Pukat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Nurussalam, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Nurussalam, Aceh Timur


Gnome-home.svg