The Offspring

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Konsér The Offspring

The Offspring nyaéta grup musik punk rock anu dibentuk di Huntington Beach, Kalifornia, Amerika taun 1984[1]. Personil The Offspring ayeuna nyaéta Dexter Holland (vokal jeung gitar), Noodles (gitar ritem), Greg. K (bass, vokal latar) jeung Ron Welty (drum)[1]. The Offspring disebut-sebut salah sahiji pelopor bangkitna minat musik punk rock di Amerika Serikat nalika taun 1990, bareng jeung Green Day katut Rancid[2]. Manic Subsidal nyaéta ngaran ieu grup musik saacan dirobah jadi The Offspring, terus dina taun 1989, The Offspring nyieun kontrak jeung parusahaan rekaman Nemesis/Cargo[3].

Diskografi[édit | édit sumber]

Album pertama The Offsping dijudulan THE OFFSPRING anu dirilis taun 1989, diteruskeun ku album IGNITION anu dirilis taun 1993[1]. Taun 1994, The Offspring ngarilis album SMASH[1]. Di Taun 1997, The Offspring ngarilis 2 album, nyaéta MEANING OF LIFE JEUNG IXNAY OF THE HOMBRE[1]. Album AMERICANA dirilis taun 1998[1]. Taun 2000, album CONSPIRACY OF ONE DIRILIS[1]. The Offspring ngarilis album SPLINTER taun 2003[1]. Sanggeus kosong salila 4 taun, ahirna Dexter spk ngarilis album RISE AND FALL, RAGE AND GRACE[1].

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i (en)Biografi The Offspring (diaksés tanggal 5 Nopémber 2011)
  2. The Offspring (diaksés tanggal 5 Nopémber 2011)
  3. (en)The Offspring-rebelwaltz.com (diaksés tanggal 6 Nopémber 2011)