Tigahérang, Rajadésa, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tigahérang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Rajadésa

Tigahérang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Rajadésa, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg