Tigran Sargsyan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tigran Sargsyan
Տիգրան Սարգսյան
Perdana Mentri Arménia
Incumbent
Awal jabatan
9 April 2008
Présidén Serzh Sargsyan
Saméméhna Serzh Sargsyan
Pupuhu Bank Séntral Arménia
Masa jabatan
3 Maret 1998 – 9 April 2008
Présidén Robert Kocharyan
Saméméhna Bagrat Asatryan
Sanggeusna Arthur Javadyan
Katerangan lian
Gumelar 29 Januari 1960 (1960-01-29) (yuswa 59)
Kirovakan, Uni Soviét Uni Soviét
(ayeuna Vanadzor, Arménia)
Partéy pulitik Républikan
Alma mater Institut Ékonomi jeung Kauangan Voznesenski Leningrad
Ageman Apostolikisme Arménia

Tigran Sargsyan (Basa Arménia: Տիգրան Սարգսյան, gumelar di Kirovakan, 29 Januari 1960; umur 59 taun) nyaéta Perdana Mentri Arménia saprak 9 April 2008. Dina 9 April 2008, anjeunna ditunjuk salaku Perdana Mentri Arménia ku Présidén Serzh Sargsyan.[1]

Anjeunna teu mibanda hubungan kakulawargaan husus jeung Présidén Arménia, Serzh Sargsyan. [rujukan?]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikisource logo
Wikisource mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Jabatan pulitik
Saméméhna
Serzh Sargsyan
Perdana Mentri Arménia
2008–ayeuna
'Ngajabat


Replace this image male.svg