Titiran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Manuk Titiran

Titiran (Geopelia striata, familia Columbidae) kaasup kana Manuk anu pangawakana leutik, warnana kulawu jeung loba dikukut ku sabab kaéndahan sorana.

Catetan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg




Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub