Titiran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Manuk Titiran

Titiran (Geopelia striata, familia Columbidae) kaasup kana Manuk anu pangawakana leutik, warnana kulawu jeung loba dikukut ku sabab kaéndahan sorana.

Catetan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg




Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub