Tom Hardy

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tom Hardy
Hardy, 2018
GumelarEdward Thomas Hardy
15 Séptémber 1977 (1977-09-15) (yuswa 43)
Hammersmith, London, England
PagawéanAktor
Taun aktip2001–ayeuna
PasanganSarah Ward (m. 1999; div. 2004)
Charlotte Riley (m. 2014)
MitraRachael Speed (2004–2009)
Anak2

Tom Hardy (gumelar 15 Séptémber 1977; umur 43 taun) mangrupa aktor kabarganegaraan Inggris. Anjeunna muterkeun dina pilem utama sapertos Inception, The Dark Knight Rises sareng Star Trek Nemesis. Gumelar di London. Karirna di dunya pilem ti saprak 2001.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg