Trans TV

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kantor Trans TV di Jakarta.

Trans TV atawa Televisi Transformasi Indonésia nya éta stasiun televisi swasta Indonésia, bogana konglomerat Chairul Tanjung.[1] Stasiun ieu mimitina siaran dina taun 2001.[1] Kalayan jargon na Milik bapa emod, konsep tayang stasiun ieu teu jauh béda jeung stasiun swasta lainna.[1] Trans TV nya éta anak perusahaan PT Trans Corpora.[1] Kantor Pusat stasiun ieu perenahna di Studio TransTV, Jalan Kaptén Pierre Tendean, Jakarta beulah kidul.[1] Direktur Utama Trans TV anu ayeuna nya éta Wishnutama. [1]

Sajarah[édit | édit sumber]

Trans TV diadegkeun tanggal 1 Agustus 1998 anu mimiti disiarkeun tanggal 10 Nopémber 2001 sanajan ka asup siaran percobaab, Trans TV geus ngabangun Stasiun Relai TV-na di Jakarta jeung di Bandung.[2] Mimitina siaran percobaan ku saurang presenter jam 19.00 WIB.[1] Satuluyna Trans TV diresmikan ku Presidén Gus Dur tanggal 15 Désémber 2001.[2] Genep bulan satuluyna, Trans TV mimiti aya acara anyar saperti Reportase, Ninku, jrrd.[1]

Acara[édit | édit sumber]

Jadwal acara[édit | édit sumber]

Jam Hari
Senin Selasa Rabu Kamis Jumat Sabtu Minggu
01.30
Reportase Malam
04.00
Iqra
04.30
Reportase Pagi
05.30
Islam Itu Indah
06.30
Insert Pagi
Insert Pagi
Riwayat
Menjamu Tamu
07.30
Rangking 1
Wisata Kuliner
Gula-gula
Koper dan Ransel
Benu Buloe
Jelajah
Celebrity on Vacation
09.30
Derings
Happy Family
Ceriwis (1 jam)
Ala Chef
11.00
Insert Siang
12.00
Reportase Siang
Jelang Siang
Griya Unik
Ngulik
13.00
Bingkai Berita
Bosan Jadi Pegawai
13.30
Program Spesial dari Trans Studio Bandung
On Line
14.30
Police 86
Keluarga Minus
15.00 Keluarga Minus
The Coffee Bean
Loe Boleh Gila
Para Pemburu
16.00
Gong Show
John Pantau
16.30
Insert Sore
17.00
Reportase Sore
17.30
Insert Investigasi
Pengabdian
Nilai Kehidupan
18.00
Jika Aku Menjadi ...
Termehek Mehek
19.00
Big Brother 2011
Big Brother: Malam Deportasi
20.00 Go Go Girls Super Trap Islam Itu Indah Cinta Cenat Cenut
Bioskop Trans TV
21.30
23.30

Penyiar[édit | édit sumber]

Penyiar nu masih dines kénéh[édit | édit sumber]

Mantan penyiar[édit | édit sumber]

Direksi[édit | édit sumber]

Daftar direktur utama[édit | édit sumber]

No. Nama Awal jabatan Akhir jabatan
1 Ishadi Soetopo Kartosapoetro 1998 2008
2 Wishnutama 2008 sekarang

Direksi anu masih dines kénéh[édit | édit sumber]

Nama Jabatan
Wishnutama Direktur Utama
Atiek Nurwahyuni Direktur Penjualan dan Pemasaran
Warnedy Direktur Keuangan dan Sumber Daya

catetan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h Trans TV(Dicutat tanggal 20 November 2011)
  2. a b Trans TV (Dicutat tanggal 20 November 2011)