Trans TV

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kantor Trans TV di Jakarta.

Trans TV atawa Televisi Transformasi Indonésia nyaéta stasiun televisi swasta Indonésia, bogana konglomerat Chairul Tanjung.[1] Stasiun ieu mimitina siaran dina taun 2001.[1] Kalayan jargon na Milik bapa emod, konsép tayang stasiun ieu teu jauh béda jeung stasiun swasta lainna.[1] Trans TV nyaéta anak perusahaan PT Trans Corpora.[1] Kantor Pusat stasiun ieu perenahna di Studio TransTV, Jalan Kaptén Pierre Tendean, Jakarta beulah kidul.[1] Direktur Utama Trans TV anu ayeuna nyaéta Wishnutama.[1]

Sajarah[édit | édit sumber]

Trans TV diadegkeun tanggal 1 Agustus 1998 anu mimiti disiarkeun tanggal 10 Nopémber 2001 sanajan kaasup siaran percobaab, Trans TV geus ngabangun Stasiun Relai TV-na di Jakarta jeung di Bandung.[2] Mimitina siaran percobaan ku saurang presenter jam 19.00 WIB.[1] Satuluyna Trans TV diresmikan ku Presidén Gus Dur tanggal 15 Désémber 2001.[2] Genep bulan satuluyna, Trans TV mimiti aya acara anyar saperti Reportase, Ninku, jrrd.[1]

Acara[édit | édit sumber]

Jadwal acara[édit | édit sumber]

Penyiar[édit | édit sumber]

Penyiar nu masih dines kénéh[édit | édit sumber]

Mantan penyiar[édit | édit sumber]

Direksi[édit | édit sumber]

Daftar direktur utama[édit | édit sumber]

No. Nama Awal jabatan Akhir jabatan
1 Ishadi Soetopo Kartosapoetro 1998 2008
2 Wishnutama 2008 sekarang

Direksi anu masih dines kénéh[édit | édit sumber]

Nama Jabatan
Wishnutama Direktur Utama
Atiek Nurwahyuni Direktur Penjualan dan Pemasaran
Warnedy Direktur Keuangan dan Sumber Daya

catetan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h Trans TV(Dicutat tanggal 20 November 2011)
  2. a b Trans TV (Dicutat tanggal 20 November 2011)