Trans TV

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kantor Trans TV di Jakarta.

Trans TV atawa Televisi Transformasi Indonésia nyaéta stasiun televisi swasta Indonésia, bogana konglomerat Chairul Tanjung.[1] Stasiun ieu mimitina siaran dina taun 2001.[1] Kalayan jargon na Milik bapa emod, konsép tayang stasiun ieu teu jauh béda jeung stasiun swasta lainna.[1] Trans TV nyaéta anak perusahaan PT Trans Corpora.[1] Kantor Pusat stasiun ieu perenahna di Studio TransTV, Jalan Kaptén Pierre Tendean, Jakarta beulah kidul.[1] Direktur Utama Trans TV anu ayeuna nyaéta Wishnutama.[1]

Sajarah[édit | édit sumber]

Trans TV diadegkeun tanggal 1 Agustus 1998 anu mimiti disiarkeun tanggal 10 Nopémber 2001 sanajan kaasup siaran percobaab, Trans TV geus ngabangun Stasiun Relai TV-na di Jakarta jeung di Bandung.[2] Mimitina siaran percobaan ku saurang presenter jam 19.00 WIB.[1] Satuluyna Trans TV diresmikan ku Presidén Gus Dur tanggal 15 Désémber 2001.[2] Genep bulan satuluyna, Trans TV mimiti aya acara anyar saperti Reportase, Ninku, jrrd.[1]

Acara[édit | édit sumber]

Jadwal acara[édit | édit sumber]

Penyiar[édit | édit sumber]

Penyiar nu masih dines kénéh[édit | édit sumber]

Mantan penyiar[édit | édit sumber]

Direksi[édit | édit sumber]

Daftar direktur utama[édit | édit sumber]

No. Nama Awal jabatan Akhir jabatan
1 Ishadi Soetopo Kartosapoetro 1998 2008
2 Wishnutama 2008 sekarang

Direksi anu masih dines kénéh[édit | édit sumber]

Nama Jabatan
Wishnutama Direktur Utama
Atiek Nurwahyuni Direktur Penjualan dan Pemasaran
Warnedy Direktur Keuangan dan Sumber Daya

catetan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h Trans TV(Dicutat tanggal 20 November 2011)
  2. a b Trans TV (Dicutat tanggal 20 November 2011)