Trans Tanjungan, Katibung, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Trans Tanjungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKatibung

Trans Tanjungan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Katibung, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Katibung, Lampung Kidul


Gnome-home.svg