Tri Dharma Wira Jaya, Banjar Agung, Tulang Bawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tri Dharma Wira Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanBanjar Agung

Tri Dharma Wira Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banjar Agung, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Banjar Agung, Tulang Bawang


Gnome-home.svg