Tri Jaya, Bahar Selatan, Muaro Jambi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Tri Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanBahar Selatan

Tri Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bahar Selatan, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Bahar Selatan, Muaro Jambi


Gnome-home.svg