Tribuana, Punggelan, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Tribuana
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Punggelan

Tribuana nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Punggelan, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg