Trieng Krueng Kreh, Pirak Timur, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Trieng Krueng Kreh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanPirak Timur

Trieng Krueng Kreh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pirak Timur, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pirak Timur, Aceh Utara


Gnome-home.svg