Trimomukti, Candipuro, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Trimomukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanCandipuro

Trimomukti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Candipuro, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Candipuro, Lampung Kidul


Gnome-home.svg