Tugu Kalér, Koja, Jakarta Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Tugu Kalér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kalér
KacamatanKoja

Tugu Kalér nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Koja, Kota Jakarta Kalér, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.