Tuk, Cirebon Barat, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Barat

Tuk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cirebon Barat, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg