Tuk Karangsuwung, Lemahabang, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tuk Karangsuwung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Lemahabang

Tuk Karangsuwung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lemahabang, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg