Tunas Mudo, Sekernan, Muaro Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tunas Mudo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanSekernan

Tunas Mudo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sekernan, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Sekernan, Muaro Jambi


Gnome-home.svg