Tuwi Kareung, Panga, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tuwi Kareung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanPanga

Tuwi Kareung nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Panga, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Panga, Aceh Jaya


Gnome-home.svg