Uchida Kosai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Uchida Kōsai
内田 康哉
Perdana Menteri Jepang
Pejabat
Masa jabatan
24 Agustus 1923 – 2 Séptémber 1923
Raja/Ratu Yoshihito
Hirohito (Bupati)
Saméméhna Kato Tomosaburo
Sanggeusna Yamamoto Gonnohyoe
Masa jabatan
4 Novémber 1921 – 13 Novémber 1921
Raja/Ratu Yoshihito
Saméméhna Hara Takashi
Sanggeusna Takahashi Korekiyo
Katerangan lian
Gumelar 17 Nopémber 1865
Yatsushiro, Kumamoto, Tokugawa (kiwari Jepang)
Pupus 12 Maret 1936 (yuswa 70)
Tokyo, Jepang
Partéy pulitik Independen
Alma mater Universitas Doshisha
Universitas Imperial Tokyo

Uchida Kosai (gumelar di Yatsushiro, Kumamoto, Tokugawa (kiwari Jepang), 17 Nopémber 1865 – tilar dunya di Tokyo, Jepang, 12 Maret 1936 dina umur 70 taun) nyaéta Pejabat Perdana Menteri Jepang dina masa périodeu 1921 jeung kiwari, 1923

Citakan:Perdana Menteri Jepang