Ujong Dama, Baktiya, Aceh Utara

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ujong Dama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanBaktiya

Ujong Dama nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Baktiya, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Baktiya, Aceh Utara


Gnome-home.svg