Ujong Pulo Rayeuk, Bakongan Timur, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ujong Pulo Rayeuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanBakongan Timur

Ujong Pulo Rayeuk nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bakongan Timur, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bakongan Timur, Aceh Selatan


Gnome-home.svg