Ujung Bandar, Bahorok, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ujung Bandar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanBahorok

Ujung Bandar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bahorok, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bahorok, Langkat


Gnome-home.svg