Ujung Karang, Sawang, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ujung Karang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanSawang

Ujung Karang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sawang, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Sawang, Aceh Selatan


Gnome-home.svg