Ujung Ménténg, Cakung, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Ujung Ménténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanCakung

Ujung Ménténg nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cakung, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg