Ujung Ménténg, Cakung, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Ujung Ménténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanCakung

Ujung Ménténg nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cakung, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.