Ujung Padang Asahan, Pasi Raja, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ujung Padang Asahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanPasi Raja

Ujung Padang Asahan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pasi Raja, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pasi Raja, Aceh Selatan


Gnome-home.svg