Ujungberung, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ujungberung

Peta lokasi Kacamatan Ujungberung
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,4 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 75.500 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Ujungberung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png