Ujunggebang, Susukan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ujunggebang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSusukan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDrs. Tarudin

Ujunggebang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Susukan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.