Ujungsemi, Kaliwedi, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ujungsemi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKaliwedi

Ujungsemi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kaliwedi, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg