Ulee Blang, Nisam, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ulee Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanNisam

Ulee Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Nisam, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Nisam, Aceh Utara


Gnome-home.svg