Ulee Kareng, Banda Aceh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ulee Kareng

Peta lokasi Kacamatan Ulee Kareng
Propinsi Acéh
Kota Banda Aceh
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Ulee Kareng nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banda Aceh, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kota Banda Aceh Citakan:Ulee Kareng, Banda Aceh


Nuvola filesystems folder home.png