Ulujami, Pesanggrahan, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Ulujami
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanPesanggrahan

Ulujami nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pesanggrahan, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.