Uni Afrika

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Citakan:Infobox Géopolitical organization Uni Afrika nyaéta hiji union nu miboga anggota 54 nagara di Afrika. Sahiji-hijina nagara Afrika nu sanés anggota uni nyaéta Maroko. Ngadeg dina 9 Juli 2002,[1] UA diwangun salaku panerus Organisasi Kahijian Afrika. Sékrétariat UA, Komisi Uni Afrika, markasna di Addis Ababa, Étiopia.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Thabo Mbeki (9 July 2002). "Launch of the African Union, 9 July 2002: Address by the chairperson of the AU, President Thabo Mbeki". ABSA Stadium, Durban, South Africa: africa-union.org. Diaksés ping 8 Pébruari 2009. 

Bibliograpi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Africa topics Citakan:Regional organizations Citakan:Pan-Africanism Citakan:South-South