Universitas Cendrawasih

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Cenderawasih
JinisNegeri
Diadegkeun10 November 1962
RéktorDr. Ir. Apolo Safanpo, S.T., M.T.
Lokasi, ,
KampusUrban
Ngaran landianUncen
Ramatlokawww.uncen.ac.id

Universitas Cenderawasih, atanapi Uncen, nyaeta paguron luhur nagri ti Jayapura, Indonesia, anu nangtung dina 10 Nopémber 1962. Rektor saprak taun 2015 éta Dr. Onesimus Sahuleka, SH, M.Hum, Wakil Rektor I anu ditunjuk pikeun ngaganti Rektor saméméhna sebelum Alm. Prof. Dr. Karel Sesa, M.Si. anu kapilih dina taun 2013 ka tukang.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg